Rólunk

Kedves Látogatóm!

Szabó Niki vagyok, szakmámat tekintve szakfordító, nyelvész, otthon anyuka, feleség. Alkalmazott nyelvészként kiemelten a gyerekek ismeretszerzésre irányuló motivációival foglalkoztam, ez a téma vezetett a különböző játékos eszközök tervezéséhez. A FALEVES világának megálmodójaként olyan fejlesztő játékokat, eszközöket tervezek és alkotok, amelyek még izgalmasabbá teszik a gyerekek számára az őket körülvevő világot, és örömmel indulnak el felfedezni azt.

Tanulmányaim és munkám során mindig azt kerestem, miként motiválhatjuk a kicsiket új ismeretek elsajátítására. Lovasedzőként és angolnyelv-oktatóként több mint tíz évig foglalkozhattam különböző korú gyerekekkel, és rengeteget tanultam tőlük, róluk.

Szerencsésnek érzem magam, mert sok kisgyerek vesz minket körül a mindennapokban, az otthonunk gyakran válik nagy közös játékok színterévé. A gyerekek által igazi varázserdővé, manólakká, kastélyparkká, Holddá és számtalan egyéb izgalmas helyszínné változik a ház és az udvar napról napra. A varázslatos mesebirodalom legizgalmasabb specialitása számomra a „faleves”, amely mindig az épp elérhető szezonális termésekből, növényekből, a legkülönlegesebb gyermeki kreativitással készül a sárkonyhában, rengeteg vidám percet okozva a gyerkőcöknek és nekünk, szülőknek egyaránt.

A FALEVES webshop már elérhető és folyamatosan bővülő kínálatával célom, hogy mindent megtaláljatok, ami egy jó faleveshez szükséges: vidámságot, kíváncsiságot, kreativitást, izgalmakat, és rengeteg új tudást. =)

Kalandra fel!